Llicències federatives per el proper any 2018

L’ Associació les “Guilles , junts pels camins”  com a membre de ple dret de la Federació d’ Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), podrà tramitar les llicencies  federatives per el proper any 2018  i que van acompanyades de les corresponents assegurances d’ accidents i rescat amb mes o menys cobertures segons la modalitat triada i  assegurança R.C.

 Estar en possessió de llicencia federativa també dona avantatges que cada vegada som mes valorades i que van des de preus especials  en refugis, descomptes en botigues, estacions d’ esqui o càmpings, fins a les possibilitats que ofereix en àmbits com la competició o la formació.

També  es  pot  habilitar  la  llicencia  per part de la  Federacion  Española  de   Deportesde Montaña y Escalada (FEDME).
Des  de aquí  us  volem   animar a  que  tots  els  socis  i  tambè els no socis  que   estigueu  interessats en  la  tramitació   de   la   llicencia    federativa   que vingueu  el  proper dia:

dijous  14  de  Desembre 2017

LOCAL SOCIAL DE    "LES GUILLES"

   C./  Major, 37 ( Antigues Escoles ) 1º PIS     08590 FIGARÓ

de 20 ha   21  h.

Cal portar  els diners  en efectiu ( si es possible porteu l' import exacte) segons la modalitat triada, a mes de  la quota de soci  de  “Les Guilles” de  l’ any 2018  (15 €.)  que es obligatori haver pagat  per poder tramitar la llicencia.
Us recomanem que totes les persones que   habitualment aneu   a la muntanya com esportistes o com a hobby,  es molt important  que  tramiteu la  corresponent llicencia per el proper any 2018.

Us adjuntem llistats preus de les llicencies, imprès sol·licitud de llicencia  i imprès sol·licitud de soci per aquells que encara no ho sou.

 

Mes informació sobre llicencies, modalitats i preus a:   

https://www.feec.cat/feec/carnet-federatiu/ 

Molt important !!  No es tramitarà cap llicencia sense  haver fet el corresponent pagament en efectiu del cost de la llicencia i la quota de soci corresponent a l' any 2018. 

 

Qui tramiti la  llicencia, la quota de soci no es domiciliarà . 

Tos aquells interessats en tramitar la llicencia però que no pugueu venir aquest dia us podeu posar en contacte amb nosaltres amb un e-mail a:      indicant  el nom i un num. telèfon  per poder contactar i quedar si cal un altre dia.

De totes maneres anirem informant de mes dies per poder fer els tràmits al nostre local social. 

  • Comparteix a
Darrera modificació: 14-12-17  a les  13:12